Vacatures 7 april 2023

Met een groeiend team van 35 medewerkers ontzorgen wij organisaties volledig op ICT-gebied. Op persoonlijke wijze maken wij voor onze klanten de vertaalslag vanuit de business naar hoogwaardige IT-oplossingen. Hierbij zijn wij elke dag op zoek naar mogelijkheden om het werk leuker, efficiënter en veiliger te maken. Wij streven daarbij naar een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd worden om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als Inside Sales Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt binnen het salesteam voor klanten en directe collega’s. Jij beheert zelfstandig de kleinere accounts en ondersteunt de accountmanagers op het gebied van administratieve- en salesprocessen.

Jouw werkzaamheden omvatten het opstellen en uitbrengen van offertes en deze draag je bij akkoord over aan het projectteam. Je verzorgt de inkopen waarbij je producten en inkoopprijzen van verschillende leveranciers vergelijkt om tot het beste voorstel te komen.

Als Inside Sales Medewerker stuur je actief op de klanttevredenheid. Je ziet toe op naleving van de gemaakte afspraken en uitvoering door het projectteam. Je belt klanten na afloop van de uitgevoerde werkzaamheden en legt jouw bevindingen zorgvuldig vast.

Je update jouw collega’s tijdens het wekelijkse salesoverleg en legt verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden af richting de salesmanager. Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de salesprocessen en commerciële propositie van de organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het beantwoorden van vragen van klanten en het bieden van ondersteuning bij problemen of klachten;
 • Het actief zoeken naar nieuwe verkoopkansen en het behalen van verkoopdoelen;
 • Het opstellen van offertes en het verzorgen van een correcte administratieve afhandeling hiervan;
 • Het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het opbouwen van nieuwe relaties;
 • Het bijhouden van verkoopgegevens, zoals verkoopstatistieken en klantgegevens en het maken van rapportages.

Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige en klantgerichte collega die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Je houdt van korte lijnen en weet ook op drukke momenten het overzicht te bewaren en werkzaamheden te prioriteren. Je beschikt over commercieel inzicht en aantoonbare IT affiniteit.

Wij vragen?

 • Je beschikt over een commerciële of bedrijfskundige vooropleiding aangevuld met stage- of werkervaring;
 • Je bent ambitieus, beschikt over een brede interesse op ICT gebied en enthousiast in het contact met klanten;
 • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en creativiteit en zit boordevol ideeën;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden?

Een vaste baan als Inside Sales Medewerker bij een informele ICT dienstverlener. Je maakt onderdeel uit van een salesteam wat momenteel uit 7 ervaren collega’s bestaat en kan daarnaast rekenen op:

 • Jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd bij goed functioneren;
 • Mogelijkheid om parttime (minimaal 32 uur) en deels vanaf huis te werken;
 • Startsalaris tussen de € 2.500,00 – € 3.750,00 bruto per maand (met doorgroeimogelijkheden);
 • Standaard 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij een duale studie mogelijk is;
 • Een mobiele werkplek, gezamenlijke lunches en leuke uitjes;
 • Twee goed bereikbare kantoorlocaties in Bunnik en Huizen.

Onze klant

L’Unité staat voor eenheid, dat is hoe wij werken. Als één eenheid samen met de klant. Wij hebben de drive om jou te helpen, wij zijn proactief en gaan nét dat stapje verder voor jou en voor onze klanten. Met altijd dezelfde aanspreekpunten en een team dat 24/7 voor je klaar staat. Dat is waar wij voor staan.

IT is een onderdeel van succes, de onzichtbare kracht achter resultaat. IT is al lang niet meer van de toekomst, IT is hier en nu. Met meer dan 30 jaar ervaring is dit iets wat L’Unité heel erg goed begrijpt. IT is veel meer dan hardware, een leuk instrument. Het gaat erom wat je ermee doet, waar je het voor inzet.

In 2022 hebben wij de fusering met InToto uit Bunnik wereldkundig gemaakt. Vanuit een gezamenlijke klantgerichte werkwijze vult de IT  dienstverlening elkaar naadloos aan. De komende periode zal er intern gewerkt worden aan het fuseren van de operationele processen om de IT dienstverlening naar het volgende niveau te brengen.

Geïnteresseerd?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Zie jij jezelf wel als de Inside Sales Medewerker binnen L’Unité? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of solliciteren@intoto.nl.

Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij nemen je CV door en plannen een telefonische kennismaking in;
 • Kennismaking met Jerry Kleinman en Pascal van Doorn/ rondleiding kantoor in Bunnik of Huizen;
 • Inhoudelijk gesprek/ wederzijdse verwachting, taken en verantwoordelijkheden.

We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek in en als we er samen uitkomen ondertekenen we gezamenlijk de arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerden met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.

We stellen het niet op prijs als werving- en selectiebureaus reageren om hun diensten aan te bieden voor het invullen van openstaande vacatures.


Neem direct contact op:

Vacatures

06-81288290