Magento

Magento InTotoMagento is ontwikkeld om een professionele webshop met meer dan 300 producten goed te kunnen organiseren en runnen. Het systeem is open source wat betekent dat iedereen iets kan ontwikkelen en kan delen met de wereld. Hierdoor zijn uw mogelijkheden eindeloos en kan alles gerealiseerd worden wat u wilt. Door de vele plug-ins kunt u met Magento makkelijk uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw klanten gebruik laten maken van Ideal. Ook heeft InToto een postcode plugin ontwikkelt. Deze plugin zorgt ervoor dat klanten alleen hun postcode hoeven in te vullen, waarna via de plugin vanuit een database de overige gegevens worden aangevuld.

Magento is bedoelt voor de grote webshops die minimaal 300 producten in heheer heeft. Het grote verschil met WordPress is het feit dat WordPress in essentie een blog-tool is. Magento is vanaf het begin al ontwikkelt met het idee om e-commerce zo efficiënt mogelijk in te richten.

Wanneer u een webshop wilt hebben is het aan te raden om eerst met ons in gesprek te gaan over uw plannen. Zo kunnen we inschatten of deze oplossing het beste bij u past. Hierna kan onze developer voor u aan de slag en zal hij gedurende het project uw aanspreekpunt zijn. Zo kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd.

Deze ecommerce oplossing bevat veel databases, waardoor het aan te raden is om direct uw hosting bij InToto onder te brengen. wij adviseren u graag over de insteek.


Neem direct contact op:

Bart den Hollander
Webdeveloper
088 888 9 775
bart@intoto.nl