Magento

Magento InTotoMagento is ontwikkeld om een professionele webshop met meer dan 300 producten goed te organiseren en runnen. Het systeem is open source wat betekent dat iedereen mag ontwikkelen en dit deelt met de wereld. Hierdoor zijn uw mogelijkheden eindeloos en zijn uw wensen realiseerbaar. Door de vele plug-ins breidt u met Magento makkelijk uit. Naast plugins van derden bezit InToto eigenhandig meerdere modules die een stuk maatwerk aan de webwinkel toevoegen. Uw maatwerk-wens is onze uitdaging!

Het grote verschil met WordPress is het feit dat WordPress in essentie een blog-tool is. Magento is vanaf het begin al ontwikkeld met het idee om e-Commerce zo efficiënt mogelijk in te richten.

Wanneer u een webshop wilt, raden wij aan om eerst met ons in gesprek te gaan over uw plannen. Zo is het voor ons in te schatten welke oplossing het beste bij uw situatie past. Hierna gaat onze developer voor u aan de slag en zal hij gedurende het project uw aanspreekpunt zijn. Wijzigingen voeren wij daardoor snel door.

Deze e-Commerce oplossing bevat veel databases, waardoor het aan te raden is om direct uw hosting bij InToto onder te brengen. Wij adviseren u graag over de insteek.


Neem direct contact op:

Bart den Hollander
Senior Webdeveloper
088 888 9 775
bart@intoto.nl