WordPress

Wordpress InTotoWordPress is de populairste tool om websites te bouwen. De mogelijkheden met WordPress zijn ongekend. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Vaak betreft het hier maatwerk zonder bestaande templates. Dit betekent dat uw website alleen de nodige plugins en databases gebruikt. Dit komt de laadtijd ten goede en creëert een snelle website.

WordPress is gebruiksvriendelijk ingericht waardoor u na het ontwerpen en inrichten van uw website, zelf gemakkelijk teksten en foto’s aanpast. Dit content management systeem stelt u in staat om snel wijzigingen door te voeren zodat de website up to date blijft. WordPress staat bij InToto op een server dus speciale programmatuur is niet nodig.

Tegelijkertijd is WordPress uitermate geschikt om bijvoorbeeld landingspagina’s te maken, zodat u beter vindbaar bent op Google en meer bezoekers trekt. De website die we voor u bouwen zal responsive zijn, zodat deze ook op uw mobiel of tablet goed te bezoeken is. Veel van uw potentiële klanten bezoekt uw website op een mobiel device.


Neem direct contact op:

Bart den Hollander
Senior Webdeveloper
088 888 9 775
bart@intoto.nl