WordPress

Wordpress InTotoWordPress is de populairste tool om websites te bouwen. De mogelijkheden met WordPress zijn ongekend. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Vaak wordt dit maatwerk, zonder bestaande templates. Dit betekent dat uw website alleen de nodige plugins en databases gebruikt. Dit komt de laadtijd ten goede en creërt een snelle website.

WordPress is gebruikersvriendelijk ingericht waardoor u, nadat wij uw website hebben ontworpen en ingericht, zelf teksten en foto’s gemakkelijk aan kunt passen. Dit content management systeem stelt u in staat om snel wijzigingen door te voeren zodat de website up-to-date blijft. WordPress staat bij InToto op een server dus u hoeft geen speciale programmatuur te installeren.

Tegelijkertijd is WordPress uitermate geschikt om bijvoorbeeld landingspagina’s te maken, zodat u beter vindbaar bent op Google en meer bezoekers trekt. De website die we voor u bouwen zal responsive zijn, zodat deze ook op uw mobiel of tablet goed te bezoeken is. Anno 2017 bezoekt de helft van alle potentiële klanten uw website met een device.


Neem direct contact op:

Bart den Hollander
Webdeveloper
088 888 9 775
bart@intoto.nl