Altijd toegang tot uw bestanden, waar u ook bent!

Met cloud computing stellen wij software en gegevens via het internet beschikbaar. De cloud staat hierbij voor het internet en de computerwerkzaamheden die buiten uw eigen apparatuur plaatsvinden. De cloud diensten kunnen programma’s zijn, maar ook een opslag, waarin u uw eigen gegevens bewaart. De cloud is helemaal naar wens in te richten, waarbij u zelf aangeeft welke programma’s in de cloud werken.

Als cloud-gebruiker werkt u op uw eigen computer maar bent u geen eigenaar meer van de gebruikte software. U bent dus ook niet meer verantwoordelijk voor het onderhoud. Uw clouddiensten installeren we zodanig dat het lijkt alsof het programma op uw eigen computer staat. U merkt geen verschil en u betaalt ook alleen voor programma’s en data die u daadwerkelijk gebruikt.

Lijkt deze oplossing u geschikt? Dan komen we graag met u in contact om een inschatting te maken van uw maandelijkse dataverbruik tegen een vooraf afgesproken bedrag. Natuurlijk altijd met de mogelijkheid om deze grens te overschrijden. Omdat u bij cloud computing wel gebruiker, maar geen eigenaar van de gebruikte software bent, bespaart u veel geld op de aankoop en het onderhoud van de software binnen uw organisatie.

Uw voordelen op een rijtje:

  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • Geen eigen servers meer in uw pand
  • Altijd uw gegevens bij de hand, waar u ook bent
  • Uw team heeft toegang tot alle gegevens, restricties zijn mogelijk