Veiliger het internet op met InToto

In een wereld zonder veilig internet gebeuren de raarste dingen. Zaken verdwijnen, u ontvangt dingen waarom u niet heeft gevraagd….herkenbaar verhaal?

Zo start de nieuwe commercial van ESET antivirus, een van de partners van InToto. ESET gaat nu ook de consumentenmarkt op, en doet dat met een grappige commercial:

Internetveiligheid is een steeds belangrijker topic, ook voor consumenten. Niet alleen het bedrijfsleven hoeft ervoor te zorgen dat de veiligheid op orde is. Ook u zou dat moeten doen.
Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet precies weet wat u wel en niet moet doen om uw veiligheid te verhogen. Wij kunnen u daarin zeker van advies voorzien. Maar beter nog, u kunt via InToto sinds kort de consumentenversie van ESET antivirus, een van de meest vooraanstaande antivirus en antimalware oplossingen in de zakelijke markt, aanschaffen.

Wilt u meer informatie over hoe ESET te bestellen? Of wat u kunt doen om uw veiligheid op internet te verhogen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bent u zakelijke klant? Dan kunt u ook bij InToto terecht! Wij kunnen u ons ondersteuningsabonnement aanbieden. Hierin zit standaard ESET antivirus opgenomen, zodat ook u als zakelijke klant optimaal beschermd bent tegen kwade invloeden.

“ESET Smart Security 8 scoort op alle vlakken prima. De bescherming tegen malware is goed, net als de systeembelasting en de firewall. Vooral op het gebied van gebruiksgemak is dit programma een uitblinker.”

Consumentenbond 2015

consumentenbond ESET antivirus en antimalware