Netwerk- en systeembeheer in Huizen, Bussum of Blaricum


Netwerk- systeembeheer InTotoWij onderhouden computersystemen en -netwerken voor ondernemers. Of u nu ZZP’er, MKB’er of een grote organisatie met complexe netwerken bent. Het belangrijkste is dat u altijd zorgeloos kunt blijven (thuis)werken.

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw automatisering in de omgeving van Huizen, Bussum of Blaricum? Wij hebben inmiddels een grote klantenkring in de omgeving. Wij helpen u graag!

 

Door het Netwerk- en systeembeheer van Intoto hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IT. InToto voorziet pro-actief in uw behoefte naar een betrouwbare IT-partner. Wij houden uw systeem nauwlettend in de gaten. InToto lost problemen op, nog voordat u het zelf doorheeft.

Daarnaast zorgen we op de achtergrond dat uw systemen altijd up-to-date zijn. Onze helpdesk is tijdens kantooruren beschikbaar om ondersteuning te bieden. Onze netwerk- en systeembeheerders kunnen negen van de tien problemen op afstand oplossen. Wanneer u een noodgeval heeft kunt u ook ’s avonds en in het weekend bellen naar InToto.

Wij maken gebruik van ‘remote support client’. Een handig programma waarmee wij op afstand uw probleem kunnen oplossen. We nemen dan uw werkstation tijdelijk over, uiteraard met uw nadrukkelijke toestemming. Zo worden problemen snel opgelost. Dit programma voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bij Intoto weet u waar u aan toe bent. Voor één vast bedrag per maand heeft u een ondersteuningscontract. Zo staat u niet voor verrassingen en is uw IT in goede handen. Wanneer uw bedrijf groeit, kan InToto gewoon met u meegroeien.

 

Bent u benieuwd naar de voordelen van ons netwerk- en systeembeheer voor uw organisatie?

Lees hier meer over ons netwerk- en systeembeheer.

Heeft u nu een probleem? Hier wordt u direct geholpen.

Twijfelt u eraan uw eigen IT-afdeling op te zetten? Lees hier hoe u dit het beste kunt doen.