Een website die voldoet aan uw wensen

Onze webdevelopment afdeling realiseert uw website helemaal naar uw wens. U wilt uw website zelf aanpassen, maar zoekt een partij die u op weg helpt? Wij adviseren u over de functionaliteiten, het ontwerp en vindbaarheid van uw nieuwe website. Ook regelen we dan direct de hosting voor u, zodat aan alles gedacht is.

Een website is onmisbaar voor een bedrijf, vereniging of zzp’er. Belangrijk is om eerst goed te bedenken wat het doel is van uw website. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u erin wilt steken. Een goede website moet altijd up to date zijn. U maakt maar één keer een goede eerste indruk en bezoekers hebben weinig tijd. Natuurlijk is het ontwikkelen van een goede basis hierbij van belang, om vervolgens na te denken over hoe uw website optimaal onderhouden en gevonden moet worden. Webdevelopment is meer dan alleen een thema downloaden. Wij werken met WordPress maar bouwen alles op maat.

Wij helpen u met al het bovenstaande. Zowel voor uw bedrijfswebsite als een gehele webshop. Deze ontwerpen wij, richten wij in en onderhouden we. Wanneer u plannen hebt om een website te laten realiseren dan nodigen we u uit om eens geheel vrijblijvend koffie te drinken met onze webdeveloper. Hij vertelt u alles over de mogelijkheden, zowel in de realisatie, als in vindbaarheid en de hosting.

Uw voordelen op een rijtje:

  • Het beste advies over uw website
  • Van begin tot eind één aanspreekpunt
  • Mogelijkheid voor onderhoud en blijvende optimalisatie
  • Geen templates, alles is maatwerk om de website zo snel mogelijk te houden