WordPress specialist in Amersfoort

Wordpress specialist InToto.nlBent u op zoek naar een WordPress website in de omgeving Amersfoort? Wij hebben inmiddels een grote klantenkring in de omgeving. Wij helpen u graag!

InToto is uw adres voor alle ICT-diensten, van websites tot werkstatons. Dit betekent dat uw volledige realisatie van de website, hosting en onderhoud bij de experts van InToto ondergebracht kunnen worden. Uw website compleet op maat gemaakt met een content management systeem waarmee u overweg kunt, daar zorgen wij voor. En we gaan verder. Wij zetten uw complete webwinkel neer, en zorgen dat u perfect vindbaar bent in de zoekmachines.

Een goede website moet up-to-date zijn. Wanneer een bezoeker niet vindt wat hij wil zoekt verlaat hij binnen enkele seconden uw website. Een bezoeker wil zien dat u actief bezig bent met uw informatie en. Om dit te bereiken moet uw website eerst goed in elkaar gezet worden. Wij bouwen de website helemaal op maat zodat deze goed in elkaar zit en optimaal gevonden kan worden via bijvoorbeeld Google.

Hiernaast kunt u uw website na realisatie zelf bijwerken. Zo heeft u de controle en kunnen veranderingen snel doorgevoerd worden. We helpen u helemaal op weg. U heeft uitsluitend een browser en een internetverbinding nodig. U logt in op WordPress en u kunt uw website direct aanpassen. WordPress staat bij InToto op een server dus u hoeft geen speciale programmatuur te installeren.

Plugins

Er zijn in de plugin-repository talloze WordPress te vinden die fantastische functionaliteit kunnen toevoegen aan uw CMS. Wij hebben altijd een standaard set plugins die wij installeren in een nieuwe website. Echter komt het uiteraard ook wel eens voor dat er echt maatwerk in de website moet worden ingebouwd. In dat geval schrijven wij de plugins zelf, speciaal toegespitst op de functionaliteit die ze moeten bieden. Zo wordt u optimaal geholpen en bieden we altijd een oplossing voor uw uitdaging. Lees hier meer over webdevelopment van InToto.

Neem contact op met onze developer om te praten over uw website.