Servers

Servers InTotoServers bieden u de mogelijkheid om uw data op te slaan, beheren, verzenden en te bewerken. Wanneer u lokaal bestanden wilt opslaan is een server ideaal. Ook vermindert een server data knelpunten, zodat informatie intern snel en gemakkelijk toegankelijk is. De tegenhanger van een server is cloud opslag, dat tegenwoordig een steeds belangrijkere rol speelt bij bedrijven. Toch zijn er situaties waarin het handiger is om een eigen server te beheren. Lees hier meer over onze cloudoplossingen.

Verschil servers en cloud diensten

Cloud diensten maken ook gebruik van servers. Het bedrijf waar u de cloud dienst afneemt, reserveert een gedeelte van de server voor u. Op deze manier staan uw gegevens dus ook op een server, alleen niet in uw eigen beheer. Wanneer er zich problemen voordoen op de server dan is dat de verantwoordelijkheid voor het desbetreffende bedrijf, waardoor dit aantrekkelijk is voor u als eindgebruiker. Beseft u zich echter wel dat uw gegevens ergens anders ondergebracht zijn en dat u hier dus zelf geen zicht op heeft. In de praktijk merken wij dat er bedrijven zijn die dit geen prettige gedachte vinden, waardoor de cloud voor hen niet ideaal is. Deze klanten bieden wij een server aan, afgestemd op hun behoeftes en de omvang van het bedrijf.

InToto helpt u bij de juiste aanschaf en neemt hierna direct de server in beheer. Zo is deze beveiligd tegen virussen en houdt u zich bezig met uw bedrijfsvoering. Lees meer over ons supportcontract.


Neem direct contact op:

Patrick Das
Director / Owner
088 888 9 770
patrick@intoto.nl