Servers

Servers InTotoServers bieden u de mogelijkheid om uw data op te kunnen slaan, beheren, verzenden en te bewerken. Wanneer u lokaal bestanden wilt opslaan is een server ideaal. Ook vermindert een server data knelpunten, zodat informatie intern snel en gemakkelijk toegankelijk is. De tegenhanger van een server is cloudopslag, dat tegenwoordig een steeds belangrijkere rol gaat spelen bij bedrijven. Toch zijn er situaties waarin het handiger is om een eigen server te beheren. Lees hier meer over onze cloudoplossingen.

Verschil servers en cloud diensten

Clouddiensten maken ook gebruik van servers. Hier wordt een gedeelte van een server gereserveerd bij het bedrijf waar u de dienst afneemt. Op deze manier staan uw gegevens dus ook op een server, alleen niet in uw eigen beheer. Wanneer er zich problemen voordoen op de server dan is dat de verantwoordelijkheid voor het desbetreffende bedrijf, waardoor dit aantrekkelijk is voor u als eindgebruiker. U moet zich echter wel beseffen dat uw gegevens ergens anders zijn ondergebracht en dat u hier dus geen zicht op heeft. In de praktijk merken wij dat er soms bedrijven zijn die dit geen prettige gedachte vinden, waardoor de cloud voor hen niet ideaal is. Deze klanten bieden wij een server aan, afgestemd op hun behoeftes en de omvang van het bedrijf.

 

InToto helpt u bij de juiste aanschaf en kan hierna direct de server in beheer nemen. Zo zal deze niet getroffen worden door virussen en kunt u zich bezighouden met uw bedrijfsvoering. Lees meer over ons supportcontract.

 

 


Neem direct contact op:

Patrick Das
Eigenaar
088 888 9 770
patrick@intoto.nl