Remote monitoring

Remote monitoring InTotoMet remote monitoring houdt InToto uw netwerk, server(s) en werkstations op afstand in de gaten. Zo reageren wij pro-actief op zaken die wellicht in andere gevallen uit de hand gelopen waren. Tevens schakelen wij bij problemen razendsnel om deze op te lossen. We leggen kort uit hoe dit werkt.

U installeert een programma op uw computer, waardoor we vanuit ons kantoor toegang krijgen tot uw computer. Wanneer u een probleem heeft met uw computer, maken wij via dit programma op afstand contact met uw computer. Het probleem is hierdoor snel en eenvoudig verholpen. Wij loggen alleen in als u hier nadrukkelijk toestemming voor geeft. Als u al een ondersteuningscontract bij ons heeft afgenomen, bent u bekend met ons programma. Indien u eenmalig gebruik wilt maken van ondersteuning dan heeft u dit programma nodig.