Remote monitoring

Remote monitoring InTotomet remote monitoring kan InToto uw netwerk, server(s) en werkstations op afstand in de gaten houden. Zo kunnen wij pro-actief reageren op zaken die wellicht in andere gevallen uit de hand gelopen waren. Tevens kunnen wij in het geval van problemen razendsnel schakelen om de problemen te verhelpen. We zullen kort uitleggen hoe dit werkt.

U installeert een programma op uw computer, waardoor we vanuit ons kantoor toegang kunnen krijgen tot uw computer. Wanneer u een probleem heeft met uw computer, kunnen wij op afstand via dit programma in uw computer kijken en zo het probleem snel en eenvoudig verhelpen. Maakt u zich geen zorgen, we loggen alleen in als u hier nadrukkelijk toestemming voor geeft. Als u al een ondersteuningscontract bij ons heeft afgenomen, bent u bekend met ons programma. Indien u eenmalig gebruik wilt maken van odnersteuning dan heeft u een ander programma nodig. Deze is hier te downloaden.