24/7 service

Service InTotoOnze 24/7 service helpdesk staat altijd voor u klaar, op ons normale telefoonnummer. Tijdens kantooruren wordt u direct te woord gestaan en indien mogelijk wordt uw probleem meteen verholpen. In de avond- en weekenduren zijn wij bereikbaar via onze spoed-voicemail. Deze kunt u inspreken indien u denkt dat uw probleem met spoed verholpen moet worden en niet kan wachten tot de volgende werkdag. Wij nemen dan contact met u op en stemmen met u af wat te doen.

Voor probleemoplossing maken wij gebruik van een klein programma, waarmee wij na uw uitdrukkelijke goedkeuring kunnen inloggen op uw pc of server.  Hiermee is het net alsof wij fysiek aanwezig zijn en kunnen wij veel problemen verhelpen. Indien het een hardware probleem betreft, zullen wij zo snel mogelijk met u een afspraak maken voor een bezoek op locatie.

De 24/7 service is een uitbreiding van het reguliere ondersteuningsabonnement. Deze service is bedoelt voor bedrijven die buiten kantooruren werken of bijvoorbeeld evenementen organiseren. We gaan graag met u in gesprek over uw business zodat we een maatoplossing kunnen bieden.