24/7 service

Service InTotoOnze 24/7 service helpdesk staat altijd voor u klaar, op ons normale telefoonnummer. Tijdens kantooruren staan wij u direct te woord en indien mogelijk lossen wij het probleem direct op. In de avond- en weekenduren zijn wij bereikbaar via onze spoed-voicemail. Deze spreekt u in indien u denkt dat uw probleem met spoed verholpen moet worden en niet kan wachten tot de volgende werkdag. Wij nemen dan contact met u op en stemmen met u de vervolgstappen af.

Voor probleemoplossing maken wij gebruik van een klein programma, Waarmee wij na uw uitdrukkelijke goedkeuring inloggen op uw pc of server. Hiermee is het net alsof wij fysiek aanwezig zijn en verhelpen wij veel problemen. Indien het een hardware probleem betreft, maken wij zo snel mogelijk een afspraak voor een bezoek op locatie.

De 24/7 service is een uitbreiding van het reguliere ondersteuningsabonnement. Deze service is bedoelt voor bedrijven die buiten kantooruren werken of bijvoorbeeld evenementen organiseren. We gaan graag met u in gesprek over uw business en een maatoplossing.