WordPress inrichting

Wordpress InTotoWij zorgen voor je WordPress inrichting. De mogelijkheden met WordPress zijn ongekend. Wij bouwen je website helemaal naar wens. Vaak betreft het hier maatwerk zonder bestaande templates. Dit betekent dat je website alleen de nodige plug-ins en databases gebruikt. Dit komt de laadtijd ten goede en creëert een snelle website.

WordPress is gebruiksvriendelijk ingericht waardoor je na het ontwerpen en inrichten van je website, zelf gemakkelijk teksten en foto’s aanpast. Dit content management systeem stelt je in staat om snel wijzigingen door te voeren zodat de website up-to-date blijft. WordPress staat bij InToto op een server dus speciale programmatuur is niet nodig.

Tegelijkertijd is het uitermate geschikt om bijvoorbeeld landingspagina’s te maken, zodat je beter vindbaar bent op Google en meer bezoekers trekt. De website die we voor je bouwen zal responsive zijn, zodat deze ook op je mobiel of tablet goed te bezoeken is. Veel van je potentiële klanten bezoekt je website tenslotte op een smartphone of tablet.

Heb je vragen over de inrichting van je website en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.