Pascal van Doorn 7 oktober 2020

Functieomschrijving

Als Junior-Cloud & Netwerk Engineer leiden wij je op om uiteindelijk zelfstandig als volwaardig Cloud & Netwerk Engineer te functioneren. Je bezit een brede theoretische kennis op ICT-gebied en zoekt een werkgever waar je deze kennis in praktijk brengt.

Je bent samen met ervaren collega’s verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-infrastructuur voor Midden- Kleinbedrijven (10-150 gebruikers). De werkzaamheden bestaan o.a. uit het oplossen van incidenten en het uitvoeren van changes (b.v. patches, updates, installatie van software, migraties etc.) en reguliere beheerwerkzaamheden die soms op locatie bij de klant plaatsvinden.

De functie junior-Cloud & Netwerk Engineer is bij InToto dus geen afgebakende functie. On-the-job ontdek je waar jouw interesses liggen. Je gaat jouw expertise in de praktijk ontwikkelen waarbij wij alle mogelijkheden bieden tot het behalen van certificeringen.

Je krijgt bij ons dagelijks te maken met o.a. ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux.

Wij zoeken

Als Junior Cloud & Netwerk Engineer maak je onderdeel uit van het IT Support & Beheer team wat momenteel uit 7 medewerkers bestaat. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten, uitvoeren van changes, beheer en onderhoud van alle ICT-omgevingen. Je hebt te maken met ruim 55 verschillende klantomgevingen in de grootte 15 – 125 werkplekken.

Je wordt de eerste weken begeleid door een ervaren collega die jouw wegwijs maakt binnen de verschillen systemen die wij gebruiken. Je wordt vertrouwd gemaakt met onze werkwijze, de klanten en manier waarop wij met elkaar omgaan. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werkzaamheden zelf te prioriteren en grenzen op technisch vlak te verleggen.

Junior Cloud & Netwerk Engineer is dus geen afgebakende functie waarin je alleen calls registreert en doorzet. Je gaat incidenten oplossen, changes uitvoeren en ondersteunen in projecten. Je monitort en beheert de klantomgevingen waarbij je incidenteel op locatie komt. Je probeert eerst zelf tot een oplossing te komen waarbij je indien nodig de hulp van ervaren collega’s kan inschakelen.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven aankomend IT-professional die samen met een leuk team een bijdrage wil leveren aan de verdere groei en professionalisering van InToto. Je bent net klaar met de opleiding of hebt al enkele ervaring in de IT. Je wil in de praktijk ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen op IT-gebied en zoekt daarbij een werkgever die hiervoor de mogelijkheden biedt.

Wij vragen

Een ambitieuze, communicatief vaardige collega met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-Architectuur. Je hebt bij voorkeur recent een MBO ICT-Beheer niveau 4 of IT Expert IT Systems en Security opleiding afgerond. Je hebt relevante stage- of werkervaring opgedaan en wil jezelf door ontwikkelen tot System- , Network-, Cloud- of Security Engineer.

Wij bieden

Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. Wij zijn wendbaar en omarmen nieuwe ideeën en technieken om voor onze klanten de beste oplossing te bieden.

 • Vast dienstverband (GEEN DETACHERING) o.b.v. 32-40 uur p/w;
 • Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis- en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij een duale studie mogelijk is;
 • Vergoeding voor studiemateriaal en examens bij certificeringen;
 • Twee betaalde studie-uren per week;
 • Bruto beloning bij behalen van doelstellingen en certificeringen;
 • Een mobiele werkplek, gezamenlijke lunch en leuke uitjes;
 • Frisse en moderne locatie die ook met het OV goed te bereiken is

Over InToto

InToto is een jonge, groeiende organisatie met ruim 20 jaar ervaring. Vanuit ons eigen kantoor met uitzicht op de Kromme Rijn ontzorgen wij het Midden- Kleinbedrijf volledig op ICT-gebied. Het streven is om iedere klant op persoonlijke wijze te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen die volledig aansluiten op de core-business.

Als Junior Cloud & Netwerk Engineer vervul je een verantwoordelijk rol binnen InToto en krijg je veel vrijheid om complexere incidenten en changes op te pakken. Je leert hoe je nieuwe technieken in de praktijk kan toepassen en levert hiermee een bijdrage aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening

Binnen InToto werken wij o.a. met; ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Zie jij jezelf wel als de toekomstige Junior Cloud & Netwerk Engineer binnen InToto? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of solliciteren@intoto.nl.

Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij nemen je CV door en plannen een telefonische kennismaking in;
 • Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met Patrick Das en Pascal van Doorn;
 • Online Assessment/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek in en als we er samen uitkomen, ondertekenen we gezamenlijk de arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerden met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.


Neem direct contact op:

Pascal van Doorn
General Director
088 888 9 777