Werkstationbeheer

Werkstation InTotoBij het aanschaffen van een nieuw werkstation komt meer kijken dan u van tevoren denkt. Zo is het belangrijk om te weten of u mobiel wilt zijn met uw computer, of dat u altijd achter uw bureau zit. Hiernaast is het van belang om te weten welke werkzaamheden u gaat uitvoeren met uw computer. Wanneer u bijvoorbeeld logo’s ontwerpt of video’s bewerkt, is een snellere computer nodig dan wanneer u voornamelijk in Microsoft Excel werkt. Ook is het belangrijk om na te gaan welke apparaten uit het netwerk moeten communiceren met uw computer.

Een hoop punten waar u over na moet denken. Wij ondersteunen u hier graag bij. Doordat we merk onafhankelijk zijn, adviseren we u alleen datgene wat passend is in uw situatie en doen wij u een passend aanbod. Wanneer we de werkstations bij u installeren zorgen wij ervoor dat alle programma’s die u gebruikt weer geïnstalleerd zijn, zodat u door kunt gaan waar u gebleven bent. Printers sluiten wij aan en de toegang tot het netwerk stellen wij in zoals dit was. De lege dozen nemen wij gewoon weer mee.

Na onze begeleiding bij de juiste keuze voor uw werkstation, is het mogelijk om deze direct in beheer te nemen. Dit betekent dat wij er zorg voor dragen dat de apparaten goed functioneren. Wij monitoren alles op afstand en verhelpen problemen pro-actief. Lees meer op de ondersteuning pagina.