Microsoft 365

Cloud diensten InTotoOffice 365 geeft u de beschikking over alle Microsoft Office producten op 5 verschillende PC’s of Mac’s. Ook bent u verzekerd van een mailoplossing in de Cloud. Dit houdt in dat u op uw apparaten uw mail, contactpersonen en agenda gesynchroniseerd heeft. Per mailbox bezit u een opslagcapaciteit van 50GB. De Cloud omgeving biedt u een opslagcapaciteit van 1TB.

Verschillende varianten

Office 365 InTotoOffice 365 kent drie varianten.

Business Premium is bedoeld voor alle werkplekken en biedt naast een mailbox alle Office applicaties. Hiermee blijft u altijd up-to-date met uw Office applicaties.
Office 365 Business geeft u toegang tot alle Office producten zonder een mailbox.
Office Business Essentials geeft u alleen een mailbox, zonder Office applicaties.

Wij adviseren u over het juiste pakket voor u en uw organisatie. Eerst richten wij uw werkstations in met de nieuwe software, zodat u hier geen hinder van ondervindt.

De voordelen

Met Microsoft 365 krijgt u een pakket dat altijd up to date is. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat u updates mist. Ook werkt u overal met uw zakelijke mail en uw vertrouwde Office. De dienst is uit te breiden met de applicaties naar keuze in drie pakketten. Zo kiest u, afhankelijk van uw gebruik, het ideale pakket. Bent u van plan een dag thuis te werken? Dit is geen probleem, uw bestanden staan ook online op uw onedrive, of op de private cloud van InToto. Ook zijn uw agenda’s met uw collega’s gemakkelijk te synchroniseren en werkt u gemakkelijk samen in één bestand.

U kunt Microsoft 365 makkelijk aanvragen via InToto. Neem contact met ons op en we gaan voor u aan de slag.