Spamfilter

Spamfilter InTotoDe spamfilter biedt een alternatief voor anti-viruspakketten. InToto was niet tevreden over de kwaliteit van de standaard antispam- en antivirussoftwarepakketten voor mailberichten. Het moest in onze ogen veel betrouwbaarder. Standaardpakketten laten ons inziens teveel ongewenste berichten door, met alle risico’s van dien. Uiteindelijk vonden wij een gespecialiseerd softwarebedrijf dat uitsluitend antispamsoftware (door)ontwikkelt.

Het resultaat is werkelijk een superfilter voor al uw inkomende mailberichten. Deze software filtert mailberichten op het allerhoogste niveau. We vallen u niet teveel lastig met de technische details, maar met dit spamfilter krijgt al uw inkomende mail eerst een grondige voorcontrole via onze SMTP-server. Dat is geen overbodige luxe, want meer dan 90% van het mailverkeer is spam. Pas als echt zeker is dat een bericht geen spam is, sturen wij dit door naar uw mailserver.

Lastig installeren? U hoeft niets te doen, wij installeren alles voor u op een centrale locatie. En al voor € 5,95 per maand bent u veilig en efficiënt van een hoop ergernis en tijdverlies af. Deze software vervangt natuurlijk niet uw huidige virusprogramma. Die is bedoeld om te voorkomen dat uw webbrowser allerlei digitale ellende binnen haalt.

Waar heb ik een spamfilter voor nodig?

Cybercriminelen worden steeds beter. De phishingmails zijn soms niet meer van echt te onderscheiden. Uiteraard is het goed om deze mail te herkennen, maar wat als u ze niet eens ziet? De oplossing van InToto verkleint die kans, en zorgt dat uw organisatie hier minder last van heeft. Tegenwoordig is het zo dat u een phishing-lek moet melden. Dit heeft te maken met nieuwe regelgeving op het gebied van privacy. Neem contact met ons op om de voordelen te bespreken.