Martijn Gadellaa 21 december 2023

Samenwerking met Paint It! B.V.

Met trots kunnen wij mededelen dat wij sinds begin december 2023 een samenwerking tussen Paint It! B.V., InToto en L’Unité zijn gestart. Paint It! was op zoek naar een nieuwe ICT-dienstverlener en heeft gekozen InToto en L’Unité. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Paint It!, The Application Company

Paint It! is al meer dan 15 jaar Graco distributeur voor de Nederlandse markt. Paint It! onderscheidt zich van haar collega’s met de kennis van geautomatiseerd spuiten en doseren van lakken, lijmen en kitten. Er wordt graag advies gegeven over het verbeteren van kwaliteit, het besparen van tijd en hoe het milieu kan worden gespaard.

De keuze voor ICT-dienstverlener InToto en L’Unité

De afgelopen maanden zijn er overleggen gevoerd over het leveren van diensten aan Paint It!. InToto en L’Unité hebben in deze periode de inventarisatie uitgevoerd en voorbereidingen getroffen om een soepele overgang naar de nieuwe omgeving te realiseren.

Het IT-project

Het project wordt uitgevoerd door InToto en L’Unité. Het projectteam staat onder leiding van een projectmanager. In de voorbereidende fase is besloten om een deel van de voorbereidingen bij Paint It! op kantoor uit te voeren om de informatie goed over te kunnen brengen.

De projectmanager en de ICT-contactpersoon hebben wekelijkse overleggen gevoerd over de voortgang van het project. Tijdens deze overleggen staat de klant centraal. De projectmanager geeft waar nodig de informatie door aan de techneuten binnen het projectteam om samen met alle betrokkenen het beste resultaat uit het project te halen.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!


Neem direct contact op:

Martijn Gadellaa
Projectleider ICT
088 888 9 777