InToto private cloud

Cloud diensten InTotoDe private cloud van InToto is een populair dienst. Deze cloud dienst maakt uw eigen server op locatie overbodig. De private cloud maakt het voor u mogelijk om waar dan ook toegang te krijgen tot uw gegevens. Uw belangrijke presentatie reist op deze manier altijd met u mee. Altijd uw data bij de hand zodat dat weer een zorg minder is. Het verliezen van belangrijke data behoort tot het verleden. De server voor uw cloud dienst wordt bij InToto ondergebracht.

Verschil tussen public- en private cloud

De public cloud is gebaseerd op servers van externe providers. Dit is vaak een goedkope oplossing die snel te implementeren is. De private cloud is speciaal voor u ontwikkeld en wordt in ons datacenter gehost. Wij bieden dezelfde voordelen als de public cloud alleen met meer controle en beveiligingsmogelijkheiden. Wanneer u aan strenge eisen moet voldoen is dit een goede oplossing. Ook kunnen we uw varaibele wensen flexibel inrichten voor specifieke IT-wensen.

 

 

onze cloud oplossing  is op maat samen te stellen op basis van de behoefte van uw organisatie. Zo kunt u zelf afstemmen hoeveel GB uw organisatie nodig heeft. Ook kunt u het aantal gebruikers instellen, en een rollenstructuur bepalen. Alles is inzichtelijk binnen de clouddienst van InToto.

De cloud oplossing voldoet aan de huidige beveiligingseisen. lees hier meer over de voordelen van de cloud. Contact opnemen met onze cloudexpert kan hier.