InToto private cloud

Cloud diensten InTotoDe private cloud van InToto is een populaire dienst. De private cloud maakt uw eigen server op locatie overbodig. De private cloud maakt het voor u mogelijk om overal uw gegevens in te zien. Uw belangrijke presentatie reist op deze manier altijd met u mee. Altijd zonder zorgen uw data bij de hand. Het verliezen van data is hierdoor verleden tijd. De server voor uw eigen cloud brengen wij onder bij InToto

Verschil tussen public- en private cloud

Naast de private cloud is er ook de public cloud. Deze is gebasseerd op servers van externe providers. Het is vaak een goedkope oplossing die snel te implementeren is.
De private cloud is speciaal voor u ontwikkeld en hosten wij in ons datacenter. Wij bieden dezelfde voordelen als de public cloud alleen met meer controle en beveiligings mogelijkheden. Wanneer u aan strenge eisen moet voldoen is dit een goede oplossing. Uw variabele wensen zijn door ons ook flexibel in te richten voor specifieke IT-wensen.

Onze cloud oplossing  is op maat samen te stellen op basis van de behoefte van uw organisatie. Zo stemt u zelf het aantal GB af dat uw organisatie nodig heeft. Ook stelt u het aantal gebruikers in en is het mogelijk om een rollenstructuur te bepalen. Alles is inzichtelijk binnen de clouddienst van InToto.

De cloud oplossing voldoet aan de huidige beveiligingseisen. lees hier meer over de voordelen van de cloud. Contact opnemen met onze cloudexpert kan hier.