Hosting

Hosting InTotoInToto biedt hosting voor eenvoudige websites, maar ook voor zware, professionele webapplicaties, intranetten en loyaliteitsprogramma’s. Daarnaast zorgen wij voor probleemloze afhandeling van uw mail via hosted exchange, eventueel met spamfilter. Of u nu een ondernemer of particulier bent, er is altijd plaats voor u vrij op één van onze webservers, hoeveel dataverkeer u ook genereert. Hiernaast registreren we ook uw domeinnaam en koppelen wij deze aan uw website. Bijbehorende mailadressen stellen wij ook voor u in.

Website hosting

Honderden bedrijven gingen u al voor. Maak vandaag nog gebruik van InToto webhosting en sluit u aan bij bedrijven als Sony, Vodafone, Kuhne of Transavia. Van een eenvoudige website tot zware, professionele webaplicatie, intranet of loyaliteitsprogramma, InToto heeft altijd de juiste oplossing voor u. Informeer naar de mogelijkheden bij onze specialist.

Mail hosting

InToto biedt naast website hosting ook mail hosting. Hiervoor is een website niet nodig, uw gereserveerde domeinnaam koppelen wij aan uw mailbox. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze hosting servers, zodat u geen dure apparatuur hoeft aan te schaffen. Mail komt nadat wij die doorsturen ook binnen op uw mobiele device. Afspraken die u op uw mobiele device maakt, staan ook direct in uw Microsoft Office Outlook agenda.

Domeinnaam registreren

Uw domeinnaam, oftewel uw ‘webadres’, zorgt ervoor dat iedereen uw website snel en gemakkelijk vindt. Wij registreren één of meerdere domeinnamen voor u en koppelen deze aan uw website. Ook stellen we bijbehorende mailadressen voor u in.

Er zijn veel verschillende domeinextensies te gebruiken. Elke extensie heeft zijn eigen uitstraling. Zo is een .com extensie bijvoorbeeld internationaal, terwijl een .amsterdam extensie juist weer voor lokale bezoekers is bedoeld. Wilt u een domeinnaam reserveren? Bel ons en deze is binnen een uur geregistreerd als deze nog vrij is. Ook informeren we u over de juiste extensie wanneer u hier over twijfelt.