Pascal van Doorn 29 december 2017

Sinds 1 november van dit jaar is InToto verantwoordelijk voor het ICT-beheer bij ICM Opleidingen & Trainingen. InToto is als IT-Dienstverlener vier dagen per week aanwezig op de hoofdlocatie van ICM in Utrecht. Naast de support op locatie zijn we op afstand bezig met het beheren van de applicaties, systemen en clouddiensten zoals Azure, AFAS, Dynamics CRM en Office 365.

Wat is ICM?

ICM is een opleidingsinstituut met opleidingen en trainingen op verschillende gebieden. De organisatie is in 2013, 2014 en 2015 verkozen tot beste opleider van Nederland.
‘’Ons vizier is uitsluitend gericht op jou: op jouw prestaties, op jouw groei in je werk en op jouw plezier. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij na een training of opleiding meer kunt dan je denkt. Vanuit deze gedachte ontwikkelen en adviseren we individuen zoals jij, maar ook teams en organisaties.’’ (Wie zijn wij, z.j.)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=3Uswk9tPAME

Eerste ervaringen

Wij van InToto zijn erg trots op de samenwerking met ICM Opleidingen & Trainingen. We bieden nu anderhalve maand ondersteuning bij ICM en ervaren een zeer fijne samenwerking. Ook vanuit ICM zelf zijn ze tevreden met de eerste maand.
Achter het bedrijf schuilt een grote IT-Infrastructuur die beheerd moet worden. Door vier keer per week op locatie aanwezig te zijn, zorgen we dat we betrokken blijven binnen de organisatie. De medewerkers van ICM hebben bij onze aanwezigheid ook direct een aanspreekpunt voor hun vragen en problemen op IT-gebied. Wij hanteren de SPOC-functie, waarmee wij ICM ontzorgen bij het beheren van hun ICT-diensten.
Naast de dagelijkse bezigheden zijn we in samenwerking met ICM gestart met een projectagenda. De projecten worden gezamenlijk bedacht en hebben het uiteindelijke doel om nieuwe innovaties en verbeteringen toe te passen binnen de organisatie.
Het samenwerkingsverband is gestart op basis van de gemeenschappelijke visie. De komende tijd gaan ICM en InToto samenwerken om het collectieve doel te bereiken.


Neem direct contact op:

Pascal van Doorn
General Director
088 888 9 777