Pascal van Doorn 20 mei 2021

Met een groeiend team van 15 medewerkers automatiseren wij het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Utrecht. Op persoonlijke wijze maken wij voor onze klanten de vertaalslag vanuit de Business naar hoogwaardige IT-oplossingen. Hierbij elke dag op zoek naar mogelijkheden om het werk leuker, efficiënter en veiliger te maken. Wij streven daarbij naar een inspirerende werkomgeving waarin medewerkers gemotiveerd worden om zich op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen

Wat ga je doen?

Als Cloud & Netwerk Engineer maak je onderdeel uit van het IT Support & Beheer team wat momenteel uit 7 medewerkers bestaat. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten, uitvoeren van changes, beheer en onderhoud van alle ICT-omgevingen. Je hebt te maken met ruim 55 verschillende klantomgevingen in de grootte 15 – 125 werkplekken.

Je krijgt op de eerste werkdag toegang tot de klantomgevingen en een toelichting op de systemen die wij gebruiken. Je leert jouw collega’s kennen en de manier waarop wij onderling met elkaar omgaan waarna je zelfstandig aan de slag gaat. Je draait mee in het dagelijkse beheer en wordt op korte termijn ingezet bij migraties en projecten.

Als Cloud & Netwerk Engineer ambieer je meer dan updates uitvoeren, back-ups maken en monitoren van klantomgevingen. Je wordt voor bestaande en nieuwe klanten de sparringpartner die de vertaalslag maakt vanuit de business naar IT. Je on-board nieuwe klanten, voert migraties uit en introduceert nieuwe oplossingen die het werk leuker, efficiënter en veiliger maken.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren IT-professional die een belangrijke bijdrage wil leveren aan de verdere groei en professionalisering van InToto. Je vindt het leuk om met klanten mee te denken over de inrichting van ICT-omgevingen en dit technisch realiseren. Je signaleert niet alleen verbeterpunten maar stelt ook structurele oplossingen voor. Je komt goed tot je recht in een klein team en deelt graag kennis met jouw directe collega’s.

Wij vragen?

Een pragmatische, communicatief vaardige collega met enkele jaren relevante werkervaring. Je ambieert een functie waarin je de vertaalslag tussen de Business en IT maakt en beschikt bij voorkeur over een afgeronde HBO System & Network Engineering (of vergelijkbaar). Je gelooft in de modern workplace en wil jouw kennis van Cloud en Security oplossingen vergroten. Je vindt het leuk om af en toe bij klanten op locatie te komen en bezit een geldig rijbewijs B.

Wij bieden?

Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. Wij zijn wendbaar en omarmen nieuwe ideeën en technieken om voor onze klanten de beste oplossing te bieden.

 • Vast dienstverband (GEEN DETACHERING) o.b.v. 32-40 uur p/w;
 • Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis- en ervaring (vraag hier gerust naar);
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij een duale studie mogelijk is;
 • Vergoeding voor studiemateriaal en examens bij certificeringen;
 • Twee betaalde studie-uren per week;
 • Bruto beloning bij behalen van doelstellingen en certificeringen;
 • Een mobiele werkplek, gezamenlijke lunch en leuke uitjes;
 • Frisse en moderne locatie die ook met het OV goed te bereiken is.


Over InToto

InToto is een jonge, groeiende organisatie met ruim 20 jaar ervaring. Vanuit ons eigen kantoor met uitzicht op de Kromme Rijn ontzorgen wij het Midden- Kleinbedrijf volledig op ICT-gebied. Het streven is om iedere klant op persoonlijke wijze te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen die volledig aansluiten op de core-business.

Als Cloud & Netwerk Engineer vervul je een verantwoordelijke rol binnen InToto en ga jij jezelf specialiseren in modern workplace oplossingen. Je denkt actief mee met klanten over de inrichting van nieuwe oplossingen die het werk efficiënter en veiliger maken. Je levert input om het onderhoud en beheer te vereenvoudigen en automatiseren waarbij je zelf ook een hoop leert.

Binnen InToto werken wij o.a. met; ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Zie jij jezelf wel als de toekomstige Cloud & Netwerk Engineer binnen InToto? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of solliciteren@intoto.nl.

Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij nemen je CV door en plannen een telefonische kennismaking in;
 • Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met Patrick Das en Pascal van Doorn;
 • Online Assessment/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek in en als we er samen uitkomen, ondertekenen we gezamenlijk de arbeidsovereenkomst.


Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.


Neem direct contact op:

Pascal van Doorn
General Director
088 888 9 777