Pascal van Doorn 18 maart 2020

Wij zoeken een Netwerk-systeembeheerder! Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Met een team van 15 ervaren collega’s beheren wij ICT-infrastructuren voor het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Utrecht. Op basis van Managed Services waarbij er remote maar ook on-site bij klanten wordt gewerkt. Ben jij op zoek naar een informele, platte organisatie waar je een hoop kan leren en geen nummer bent? Maak dan kennis met InToto.

Functieomschrijving

Als Netwerk-systeembeheerder heb je al de nodige kennis opgedaan met beheren, troubleshooten en configureren van ICT-systemen en netwerken. Je bent op zoek naar een vervolgstap in jouw carrière omdat je meer wilt leren over projectmatig werken. Het optimaliseren van regulier beheer en doorvoeren van changes in verschillende klantomgevingen zie je ook als een uitdaging.

Je bent samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor de exploitatie van de ICT-infrastructuur voor Midden- Kleinbedrijven in de grootte 10-150 gebruikers. Jouw werkzaamheden bestaan hierin voornamelijk uit adviseren van klanten, coachen van junior collega’s bij complexe incidenten, doorvoeren van changes en het optimaliseren van regulier beheer.

Netwerk-systeembeheerder is bij InToto dus geen afgebakende beheerfunctie waarbij je achterover kan leunen. Je neemt het voortouw bij innovatie van onze dienstverlening en onderzoekt manieren om slimmer te werken. Je creëert draagvlak voor nieuwe oplossingen en technieken waarbij automatiseren van repeterend werk als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Programma’s waar je dagelijks mee te maken krijgt zijn o.a. ConnectWise Automate, IT Glue, ESET Anti-Virus, VMware vSphere, MS Hyper-V, MikroTik routers, Office 365, Microsoft 365, Skype for Business, Broadsoft (HIP), Azure, Scripting VBA/Powershell, Mac OS en soms Linux. Input voor nieuwe oplossingen wordt gewaardeerd en vanzelfsprekend kan jij jezelf bij ons bijscholen en certificeren.

Wij zoeken

Iemand die ambitieus en communicatief vaardig is, met een brede (theoretische) basiskennis van ICT-architectuur. Daarnaast heb je de nodige ervaring met beheren, troubleshooten en configureren van ICT-systemen en netwerken. Je bent op zoek naar een omgeving waar draagvlak is voor nieuwe technieken en hoopt meer te leren over projectmatig werken. Je bent gedisciplineerd, verantwoordelijk en je wilt je kennis graag delen met je junior collega’s.

Wij bieden

Een vaste baan waar vrijheid en verantwoordelijkheid samenkomen in een creatieve en leerzame werkomgeving. Wij zijn wendbaar en omarmen nieuwe ideeën en technieken om voor onze klanten de beste oplossing te bieden.

 • Vast dienstverband (GEEN DETACHERING) o.b.v. 32-40 uur p/w;
 • Uitstekend salaris gebaseerd op jouw kennis- en ervaring;
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelplan waarbij een duale studie mogelijk is;
 • Vergoeding voor studiemateriaal en examens bij certificeringen;
 • Twee betaalde studie-uren per week;
 • Bruto beloning bij behalen van doelstellingen en certificeringen;
 • Een mobiele werkplek, gezamenlijke lunch en leuke uitjes;
 • Frisse en moderne locatie die ook met het OV goed te bereiken is.

Over InToto

Wij zijn een allround ICT-dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring gevestigd in Bunnik (Utrecht). Vanuit ons moderne kantoor met uitzicht op de Kromme Rijn ontzorgen wij het Midden- Kleinbedrijf op ICT-gebied. Wij leveren verschillende diensten, die onder andere bestaan uit het installeren en onderhouden van netwerken en computersystemen, het hosten en ontwikkelen van websites en webwinkels en het aanbieden van cloud-oplossingen.

Interesse

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Zie jij jezelf wel als de toekomstige Netwerk-systeembeheerder binnen InToto? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal (Recruitment Consultant) via 06-81288290 of solliciteren@intoto.nl. Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over onze organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Wij nemen je CV door en plannen een telefonische kennismaking in;
 • Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met Patrick Das en Pascal van Doorn;
 • Online Assessment/ inzicht tools & klantomgevingen;
 • We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek in en als we er samen uitkomen, ondertekenen we gezamenlijk de arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerde met een baan nodigen wij ook uit om te reageren. Wij respecteren een opzegtermijn en plannen kennismakingsgesprekken ook buiten kantoortijden in.


Neem direct contact op:

Pascal van Doorn
Procesmanager
088 888 9 777