Martijn Gadellaa 6 maart 2023

Samenwerking met Vroeg

Met trots kunnen wij mededelen dat wij sinds begin maart 2023 een samenwerking tussen Vroeg, InToto en L’Unité zijn gestart. Vroeg was op zoek naar een nieuwe ICT-dienstverlener en heeft gekozen InToto en L’Unité. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!

Restaurant Vroeg

Vroeg is gelegen in de landelijke omgeving van Bunnik, vlak bij Utrecht. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand uit 1599 en heeft tot 1735 dienstgedaan als herberg. Heden, in 2023 kan je bij Vroeg terecht voor een heerlijke lunch en diner maar ook voor brood uit de eigen bakkerij. Sommigen zullen Vroeg ook herkennen van de oliebollen in de decembermaand. Het restaurant staat in heel Utrecht en daarbuiten een bekend om de heerlijke oliebollen.

De keuze voor ICT-dienstverlener InToto en L’Unité

De afgelopen maanden is er een inventarisatie uitgevoerd en zijn de voorbereidingen getroffen voor het project zodat Vroeg kon rekenen op een soepele overgang naar het nieuwe systeem.

In 2021 zijn wij als ICT-dienstverlener onder de aandacht gekomen bij Vroeg via referentie Onderwijsmedia. Onderwijsmedia is gevestigd tegenover Restaurant Vroeg en maakt ook gebruik van de ICT-diensten van InToto.

Het IT-project

Bij de IT-migratie is het projectteam van InToto betrokken onder leiding van een projectleider. Vanuit Restaurant Vroeg is er een aangewezen ICT-contactpersoon waarmee de afstemming heeft plaatsgevonden. Voor het afstemmen van inhoudelijke zaken zijn er sessies georganiseerd op locatie waarin uitgebreid aandacht is besteed aan de inrichting van de nieuwe omgeving.

InToto heeft de afgelopen jaren een basis gelegd in het opzetten en inrichten van Microsoft 365 omgevingen en deze worden ingezet bij het uitvoeren van projecten. Vanuit de basis worden alle te configureren onderdelen besproken en vervolgens geïmplementeerd.

Tijdens het IT-project heeft de klant altijd centraal gestaan en is ervoor gekozen om wekelijks de voortgang van het project door te spreken. Door deze aanpak weet de ICT-contactpersoon de voortgang en heeft direct ruimte om vragen te stellen. Beide partijen hebben de samenwerking tijdens het project op een prettige manier ervaren. Dit vormt vanaf nu de basis voor onze samenwerking!


Neem direct contact op:

Martijn Gadellaa
Projectleider ICT
088 888 9 777