26 september 2022

De meeste InToto klanten weten niet beter dan dat wij de hardware leveren voor de gehele ICT infrastructuur. Onze klanten kiezen hiervoor het gemak. Het is een stukje ontzorgen waarbij InToto het traject van A tot Z in behandeling neemt. Bij InToto hebben wij kennis van zaken, een breed netwerk aan leveranciers, een gemotiveerd team van engineers en zorgen we dat alle security maatregelen genomen worden. Wij zorgen ervoor dat de hardware is voorzien van alle installaties en over de gewenste applicaties beschikt. In de meeste gevallen zijn dit ook de applicaties waar wij binnen InToto gebruik van maken om alle updates en onderhoud op afstand uit te voeren. Mocht een medewerker problemen ondervinden, geeft dit ons gelijk de mogelijkheid om op afstand mee te kijken. In de meeste gevallen voeren wij updates op de achtergrond al uit, zodat de klant hier geen hinder van ondervindt.

Door een breed netwerk aan leveranciers is InToto prijsconcurrerend. Mocht er ooit wat met de hardware aan de hand zijn, handelt InToto de garantievraagstukken af. InToto zoekt de hardware zeer zorgvuldig uit en zorgt dat deze altijd aansluit bij de behoeften van de klant.

Vervang tijdig verouderde hardware:

Het niet tijdig vervangen van verouderde hardware en applicaties neemt serieuze risico’s met zich mee. Wij begrijpen dat u als ondernemer aan een stukje kostenbewaking doet en dat u bij nieuwe hardware en updates eerst gaat kijken hoe de kosten gerechtvaardigd kunnen worden. De vraag die je jezelf dan wilt stellen is: wat kost het om verouderde technologie te houden?

Onderstaand onze argumenten om tijdig uw hardware te vervangen en bij te blijven met de software ontwikkelingen. Het behouden van verouderde hardware heeft onder andere invloed op:

  • Kosten van onderhoud kunnen snel belastend worden. In praktijk zien we naar mate de leeftijd van het product toeneemt er steeds meer onvoorziene kosten naar voren komen. Het zijn in deze niet alleen de kosten voor reparatie of support, maar zeker ook kostbare tijd.
  • Verminderde beveiliging. Updates hebben de intentie om je bedrijfsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen. Als een oud systeem niet langer wordt ondersteund, ontvangt u geen beveiligingspatches meer.
  • Productiviteit: Wanneer medewerkers door verouderde hardware bepaalde applicaties of data moeilijker kunnen raadplegen, leidt dat niet alleen tot frustratie, maar ook tot minder efficiëntie binnen het bedrijf.
  • Een ander probleem met het gebruik van verouderde technologie is dat “oude” en “nieuwe” technologie zeer zelden samenwerken. De meeste oude systemen zijn incompatibel met nieuwere systemen. Het is essentieel dat software en hardware, ongeacht hoe oud, goed kan worden geïntegreerd met de hulpprogramma’s en toepassingen die u nodig hebt om uw bedrijf efficiënt te runnen.
  • Uw bedrijf evolueert voortdurend en uw software moet in staat zijn om bij te blijven. Als dat niet het geval is, wordt u gedwongen uw bedrijf aan te passen aan uw oude systeem en dit zal uw vermogen om uw bedrijf te laten groeien “storen ‘. Met een grotere schaal en vraag heeft u een betere doorvoercapaciteit en een volledig nieuwe IT-architectuur nodig om al uw activiteiten te beheren.

Het is aan de voorkant een investering om nieuwe hardware en/of software aan te schaffen, zo moet je bijvoorbeeld de gegevens van het ene platform naar het andere verplaatsen en mensen trainen om de nieuwe oplossing te gebruiken. Met een stabiel beleid en een ICT partner die je hierin kan adviseren, ga je niet alleen met de tijd mee en blijft de productiviteit en beveiliging gewaarborgd, maar zien we ook een relatief korte terugverdientijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek om uw ICT-infrastructuur te analyseren.

Telefoonnummer: 088 888 9 777

Mailen kan naar: support@intoto.nl